Επετειακή έκδοση Η εταιρεία παρουσίασε ένα πανέμορφο μοντέλο σε κόκκινη απόχρωση

Μαζί με τα δύο μπλε-λευκά επετειακά GSX-R1000 και 750 που έχει ήδη δείξει η Suzuki, προστίθεται μια ακόμη τρίτη εναλλακτική

Με την ευκαιρία του αμερικανικού GP στην Indianapolis η εκεί αντιπροσωπεία της Suzuki έκανε την επίσημη παρουσίαση ενός ακόμη επετειακού GSX-R1000 για τα 30 χρόνια της οικογενείας.
Πρώτα έδωσε μια πρόγευση με το αγωνιστικό του Roger Hayden, στη συνέχεια τη μέρα του αγώνα παρουσιάστηκε με πάσα επισημότητα και η ανάλογη επετειακή έκδοση δρόμου.
Ένα ακόμη πανέμορφο GSX-R1000 με βάση το κόκκινο χρώμα, το οποίο στις ΗΠΑ έχει ιστορικές ρίζες, καθώς έτσι έτρεξαν τα πρώτα GSX-R750 που πάτησαν το αμερικανικό έδαφος τη δεκαετία του 1980 με τη Yoshimura Suzuki και τον ακαταμάχητο Kevin Schwantz - ο οποίος φυσικά ήταν παρών σε όλη τη διάρκεια του αμερικανικού GP και της παρουσίασης της Suzuki.
Μαζί με τα δύο μπλε-λευκά επετειακά GSX-R1000 και 750 που έχει ήδη δείξει η Suzuki, προστίθεται μια ακόμη τρίτη εναλλακτική. Αν μάλιστα οι φήμες πως το Νοέμβριο επίκειται η παρουσίαση της νέας γενιάς GSX-R, τότε αυτές οι επετειακές εκδόσεις αποτελούν και μια επιπλέον συλλεκτική συνιστώσα, καθώς θα ανήκουν στην «τελευταία έκδοση» αυτής της απίθανης σειράς μοτοσικλετών που ξεκίνησαν με το εκρηκτικό GSX-R1000 του 2000.
Δεν είναι γνωστό αν αυτός ο χρωματισμός πρόκειται να πωληθεί και εκτός ΗΠΑ. Όπως και να έχει, δεν θα είναι διαθέσιμο εκεί πριν τον Σεπτέμβριο.